Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem.
Více info zde
.
Dodavatel
zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční
gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Přihlásit
Zaregistrovat
Naše nabídka
E-shop
Koncepty a projekty
Novinky
Reference
O nás
Blog
Naše nabídka
E-shop
Koncepty a projekty
Novinky
Reference
O nás
Blog
Úvodní strana
/
Blog
Blog
Kvality fritovacího oleje
Protože vaši zákazníci si zaslouží jen to nejlepší.
Dejme masu přidanou hodnotu, aneb jak na suché zrání
Článek Karla Svobody, obchodního ředitele Gastronox
Dejme masu přidanou hodnotu
Článek Karla Svobody, obchodního ředitele Gastronox
Co je aktivita vody a jak a proč ji v potravinách měřit
Voda a její funkce v potravinách
Doba po COVIDU-19 v průmyslové výrobě
Upravit výrobní proces, nebo koncept provozu?
Aktivita vody v potravinách - měření a řízení
Prostředek k zajišťování zdravotní nezávadnosti výrobků
Masný skot, maso a co s ním dál?
Zamyšlení Karla Svobody, obchodního ředitele GASTRONOX, jak dál pracovat s masem
Článek Karla Svobody, obchodního ředitele Gastronox
Vyzrále maso jako fenomén doby
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E:
svoboda@gastronox.cz
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E:
gastronoxsro@gmail.com
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E:
zivec@gastronox.cz
GASTRONOX 2019
Naše nabídka
Koncepty a projekty
Novinky
Reference
Video
O nás
Školení
Servis
Úvěr od Essoxu
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Reklamační podmínky
Způsoby platby a doručení
Realizace stránek TAH reklamní agentura, s.r.o.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte
.
Souhlasím