Vážení, zpracovatelé masa, šéfkuchaři, mistři řezníci a uzenáři, farmáři, gastronauti
Zkušenosti, které jsme nasbírali během naší činnosti a společných pracovních setkáních na Vašich farmách, výrobnách a provozovnách, nás přivedli k rozhodnutí, uspořádat pro Vás seminář, na kterém bychom Vás seznámili s nejmodernějšími technologiemi z Vašich oborů, které Vám umožní:
Všechny výše uvedené body mají společného jmenovatele = pomoci Vám prostřednictvím Zrací a sušící skříně Friulinox a multifunkce HI CHEF zvýšit konkurence schopnost Vašich služeb a výrobků, a přispět k dosažení lepších ekonomických výsledků ve Vašem podnikání.
Úvodní slovo Karla Svobody a první část Menu - vyzrálé maso podle Lukáše Holého
1. část
V první části /2 x 45 min./ Vám na praktických ukázkách pracovních postupů při přípravě MENU v gastro provozu a ukázkách použití technologie v řeznické výrobě (vyzrálé maso) a uzenářské výrobě /basturma (sušené hovězí maso, tepelně upravené uzeniny, pomalé vaření, šokování, fermentovaná Gombasecká klobása/. Svoje zkušenosti a poznatky Vám předají šéfkuchař restaurace OSSEGG Lukáš Holý (a také ambasador společnosti Friulinox pro multifunkci HI CHEF) a jaroměřský pan řezník Jindra Uhlíř.
MENU PAUZA aneb ZDRAVĚ MASNÉ OBČERSTVENÍ: basturma a fermentovaná Gombasecká klobása - ZDARMA
2. část
Ve druhé části / 1 x 45 min./ Vás seznámíme se způsoby zrání masa ZRACÍ SKŘÍNÍ a konkrétními postupy, jak v ní co nejefektivněji zrát maso. Svoje zkušenosti a poznatky Vám předají Karel Svoboda, obchodní ředitel Gastronox s.r.o. a jaroměřský pan řezník Jindra Uhlíř.
BONUSOVÉ PŘEKVAPENÍ PRO VŠECHNY ÚČASTNÍKY
25. 2. 2020 od 13 do cca 16 hodin /kdo bude mít zájem, může zůstat a ptát se na vše, co ho bude k předvedeným ukázkám a zařízením zajímat/
RESTAURACE OSSEGG v PRAZE, Římská ulice 45, vedle Divadla u Hasičů v Praze Vinohradech, praha.ossegg.com, mapa
Svoji účast, prosím, potvrďte do 10. 2. 2020 emailem na adresu svoboda@gastronox.cz, nebo rovnou volejte 777 991 166.
POZOR: Počet účastníků je z důvodu omezené kapacity školících prostor omezený na 40 míst.
Děkujeme za Váš čas, který jste věnovali tomuto sdělení a těšíme se na spolupráci s Vámi.
S pozdravem Karel Svoboda a tým Gastronox s.r.o.