Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

HICHEF velkokapacitní pro průmyslovou výrobu

VELKOU POSILOU DO PRŮMYSLOVÉ VÝROBY je multifunkční zařízení HICHEF ve velkokapacitním provedení roll in kompatibilní s vozíky konvektomatů Rational na 20 GN 1/1, případně 20 GN 2/1, případně i jiných výrobců.

HiChef je technicky velmi pokročilé zařízení, se kterým dokážete provozovat vaše zařízení s podstatně nižšími provozními náklady. Nahradí několik strojů a lidí.

Multifunkční HiChef je prostě nejlepší a nejmodernější odpovědí na stále se zvyšující a dynamicky se rozvíjející požadavky zákazníků na vysokou úroveň připravovaných jídel při zachování maximální kvality surovin.

HiChef používá technologii chlazení s nuceným prouděním vzduchu, aby využil princip dynamického přenosu teploty z jádra jídla na vnější povrch. Tento postup umožňuje rovnoměrné zchlazení a zmrazení, ale i rozmrazování, protože povrch potraviny přijímá teplotu z jádra a při rozmrazování nepřesáhne + 10 ° C.

Vysokotlaké zmrazování vám umožní nakupovat výrobky v jejich nejlepším stavu, pokud jde o čerstvost, zrání a dostupnost na trhu, a zachovat jim všechny jejich vlastnosti.

Výhody, které vám přináší HiChef:

  • Úsporu nákladů na potraviny až 30 %.
  • Konzistentní kvalitu připravovaných potravin a jídel po celý rok.
  • Kvalitnější plánování práce.
  • Úsporu pracovní síly - pracuje 24 h denně bez potřeby obsluhy.
  • Úsporu místa v kuchyni - nahradí 5 různých strojů.
  • Záruku 2 roky

NEPŘEHLÉDNĚTE NAŠI KONKURENČNÍ VÝHODU, KTEROU V ČR UMÍME DÍKY NAŠIM DLOUHODOBÝM ZKUŠENOSTEM NABÍDNOUT POUZE MY:

V případě zakoupení HiChefu vám při jeho instalaci poskytneme neocenitelné praktické informace-know how pro optimální využití HiChefu ve vašem provozu, které jsme získali během naší praxe nejen od výrobce, ale především od našich zákazníků.

FUNKCE:

Šokové zchlazování → chlazení vařených produktů od +90 ° C do + 3 ° C v jádře.

Šokové zmrazení → zmrazení rychle se vařených produktů od + 90 ° C do -18 ° C v jádře.

Rozmrazování → s řízenou teplotou a vlhkostí

Stop kynárna → řízené zrání těsta s přímou injektáží vlhkosti do prostoru.

Nízkoteplotní vaření → max. + 85 ° C → a v kombinaci s funkcí Šokové zchlazení nebo

Šokové zmrazení, automaticky!

Udržovací skříň → udržování potravin při výdejní teplotě.

Dehydratace – sušení. Tavení čokolády. Výroba jogurtů.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat n tel.: 777 99 11 66 nebo pošlete dotaz prostřednitvím kontaktního formuláře níže.

Technické detaily
 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.